از دست‌اندرکاران و عوامل اجرایی نهمین آیین تندیس فداکاری دانشجویان تقدیر شد

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۲۰۵۴۲ تاپ خبر فرهنگی
تعداد بازدید:۸۵
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، مراسم تقدیر از دست اندرکاران نهمین آیین اعطای تندیس فداکاری با رعایت اصول بهداشتی، در روز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۹۹ با حضور عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و سید‌علی طباطبایی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی تهران در محل کافه کتاب دارالقرار تقدیر شد.
از دست‌اندرکاران و عوامل اجرایی نهمین آیین تندیس فداکاری دانشجویان تقدیر شد

عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه همه برنامه‌های فرهنگی جهاد اعم از جشنواره‌ها و مسابقات مسأله محور هستند، اظهارکرد: شرایط امروز و کرونا نشان داد که فداکاری موضوع مهمی در زندگی افراد است که بر زندگی یکدیگر تأثیرگذار است.

وی با اعتقاد به اینکه هنوز از همه ظرفیت‌های تندیس فداکاری استفاده نشده، افزود: باید در طول سال از تولید محتوا، اطلاع سازی و تولید محتوا با هدف فرهنگ‌سازی در دانشگاه استفاده شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با بیان اینکه هم اکنون و با شیوع ویروس کرونا ظرفیت جدیدی برای پذیرش موضوع فداکاری در جامعه ایجاد شده است، افزود: در گذشته با مباحثی چون نقش خانواده در دفاع مقدس، نقش جامعه در دفاع مقدس و ... روبرو بودیم اما امروز باید نقش دفاع مقدس در خانواده را بررسی کرد.

علیزاده تندیس فداکاری را از برنامه‌های فاخر معاونت فرهنگی دانست و گفت: با شیوع و عالم‌گیرشدن کرونا چه‌بسا موجرانی که از حقوق مادی خود برای مراعات مستأجران گذشتند و یا کارفرمایانی که با وجود خسارت، کارگری را اخراج نکردند که اینها همگی از زوایای پنهان کروناست.

وی با بیان اینکه این فضا ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و کمک به همنوع را می‌طلبد، افزود: باید در شورای سیاست‌گذاری مشخصاً کرونا و زیر شاخه‌های آن با موضوع فداکاری در ایام کرونا بررسی شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با بیان اینکه انجام فداکاری در چه زمانی به معنای رسیدن به نوعی بلوغ محسوب می شود، خاطرنشان کرد: باید از آمادگی جامعه برای پذیرش موضوعات فداکارانه هم  استفاده بهینه کرد.

سیدعلی طباطبایی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی تهران نیز فداکاری را نقطه مقابل خودپسندی و کارگشای بسیاری از مشکلات دانست و گفت: این موضوع می‌تواند در همه اماکن و محیط‌ها اعم از اداری، سازمانی و ... نمود داشته باشد.

وی با تأکید مجدد بر اینکه فداکاری بسیاری از مسایل و مشکلات را برطرف می‌کند، خاطرنشان کرد: تندیس فداکاری سبب شد که نگاه مقدسی نسبت به افراد فداکار ایجاد شود که این موضوع ثواب عظیمی را در پی دارد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی تهران در پایان سخنانش با بیان اینکه بسیاری از مسایل زندگی متأثر از بحران کروناست که تندیس هم از آن مستثنی نیست، افزود: این تأثیر هم از منظر انتخاب افراد و هم از منظر برگزاری است.

جمال رحیمیان، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران نیز با بیان اینکه امسال تندیس فداکاری به دهمین سال برگزاری خود رسیده است، گفت: تندیس فداکاری احیاگر ارزش‌های ناب انسانی و اسلامی در وانفسای دنیا و فرهنگ مدرن است و بازخوردهایی که از دانشجویان و دست اندرکاران تاکنون داشته‌ایم حاکی از آن است که در این برنامه تقدس و احیاگری به خوبی دیده شده است.

وی گفت: با توجه به شرایط کرونا و فداکاری مثال‌زدنی کادر درمان اعم از پزشکان و دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی سعی‌مان بر این است در دوره دهم آیین، این موضوع به طور ویژه در شورای سیاست‌گذاری مورد بحث قرار گیرد که البته در این باره همکاری وزارت بهداشت و درمان حایز اهمیت است.

وی افزود: در این دوره از 32 برگزیده تقدیر شد که پس از دوره اول بیشترین تعداد را شامل می‌شد. در نهمین آیین از 20 شخصیت حقیقی، 12 گروه جهادی و 3 خانواده شهید تجلیل شد.

فداکاری کارگشای بسیاری از مشکلات است

شایان ذکر است در پایان مراسم، تعدادی از نمایندگان سازمانها نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.