برگزاری آزمون آنلاین کارکنان بانک تجارت

به همت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی تهران، آزمون آنلاین ویژه کارکنان بانک تجارت برگزار شد.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۷۷۸۱ آموزشی
تعداد بازدید:۳۵۹
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، آزمون کارکنان بانک تجارت روز جمعه مورخ ۶/۱۰/۹۸ به صورت آنلاین و همزمان در سراسر کشور برگزار گردید.

حدود 15 هزار نفر از کارکنان بانک تجارت از ساعت 8:30 لغایت 17 در قالب چهار گروه : روسای دوایر اعتبارات شعب، روسا و معاونین واحدهای ارزی و معاونین ارزی شعب ریالی، روسا در امور اعتبارات اسنادی، روسا در امور حواله ها، بروات و حسابداری، روسای دفتر و سوئیفت و متصدیان ارزی گروه دوم : روسا و معاونین شعب و روسای دوایر صندوق شعب-  گروه سوم : بانکداران و متصدیان، و گروه آخر :کارمندان ستادی ، به رقابت پرداختند.
شماره تماس مرکز آزمون سازمان جهاد دانشگاهی تهران با شماره 84656 – 021 شنبه تا چهارشنبه  از ساعت 9 الی  14 پاسخگوی سوالات مرتبط با این آزمون می باشد.